Interneto svetainės privatumo politika
Interneto svetainės www.agnesalsa.com (toliau – Svetainė) valdytojas yra MB „Agnės salsa“ (toliau – Bendrovė). Šioje privatumo politikoje paaiškinama kaip yra tvarkomi Svetainės lankytojų asmens duomenys. Nepriklausomai nuo Svetainės lankytojų naudojamų įrenginių, ši privatumo politika taikoma kiekvieną kartą apsilankius Svetainėje.
Informacija apie duomenų valdytoją:
Juridinio asmens pavadinimas: MB „Agnės salsa“
Buveinės adresas: J. Baltrušaičio g. 9-134, 06145 Vilnius
Juridinio asmens kodas: 305151226


Svetainės lankytojų asmens duomenų tvarkymas
Išskyrus atvejus nurodytus atskiruose skyriuose, Svetainės lankytojų asmens duomenys bus tvarkomi pagal 2016-04-27 Europos Parlamento ir Tarybos Reglamentą (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis (toliau – Reglamentas) 6 str. 1 d. (b) siekiant suteikti Svetainės lankytojams Svetainės funkcijas.

Internetinė parduotuvė
Svetainės lankytojai gali užsisakyti MB „Agnės salsa“ siūlomas prekes. Į virtualų krepšelį įsidėjus pageidautinus produktus, iš Svetainės lankytojų sutarties sudarymo bei produkto pristatymo tikslu bus renkami ir tvarkomi šie asmens duomenys:
• Vardas;
• Pavardė;
• Gyvenamoji vieta;
• Pašto kodas;
• Kontaktinė informacija (telefono numeris bei el. pašto adresas);
• Galimi kiti asmens duomenys, kurie bus nurodyta pastabų laukelyje.

Susisiekimo formų naudojimas
Su Bendrove Svetainės lankytojai gali susiekti per Svetainę, pateikiant vardą ir el. pašto adresą. Per susisiekimo formą pateiktą Svetainės lankytojų informaciją, Bendrovė tvarko turėdama teisėtą interesą atsakyti į konkrečią pateiktą užklausą (Reglamento 6 str. 1 d. (f)).
Išorinės Svetainėje teikiamos paslaugos/turinys
Svetainėje naudojamos trečiųjų šalių teikiamos paslaugos/turinys. Naudojantis tokių šalių teikiamomis paslaugomis/turiniu, keičiamasi duomenimis tarp Svetainės lankytojų ir atitinkamo teikėjo. Atitinkami paslaugų/turinio teikėjai Svetainės lankytojų duomenis taip pat gali tvarkyti savo nuožiūra pasirinktais papildomais tikslais. Bendrovė nekontroliuoja tokių paslaugų/turinio teikėjų tvarkomų duomenų, todėl negali tiksliai pateikti su tokių duomenų tvarkymu susijusios apimties.
Norint sužinoti daugiau apie asmens duomenų tvarkymo tikslą bei apimtį, Svetainės lankytojams informacijos reikėtų ieškoti teikėjų privatumo politikose.
Į trečiųjų šalių interneto svetaines lankytojus nukreips, pavyzdžiui, tokie Svetainėje pateikti įrankiai:
• „Twitter“ mygtukas
• „Facebook“ mygtukas
• „Instagram“ mygtukas
• „Linkedin“ mygtukas
• „YouTube“ mygtukas
• „Google maps“ mygtukas

Svetainės lankytojų asmens duomenų perdavimas
MB „Agnės salsa“ gali perduoti Svetainės lankytojų duomenis:
• Bankams ir/arba atsiskaitymo paslaugas vykdomoms įmonėms;
• Teisėsaugos institucijoms;
• Kitiems subjektams, siekiant apsaugoti Bendrovės teisėtus interesus, arba jei to reikalauja įstatymai.

Svetainės lankytojų turimos teisės
Svetainės lankytojai turi šias, susijusias su duomenų apsauga, teises:
• Teisė žinoti. Žinoti apie savo duomenų tvarkymą;
• Teisė susipažinti. Susipažinti su savo duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi;
• Teisė ištaisyti. Reikalauti ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti neišsamius asmens duomenis;
• Teisė „būti pamirštam“. Sunaikinti savo duomenis;
• Teisė apriboti. Reikalauti, kad Bendrovė apribotų asmens duomenų tvarkymą esant vienai iš teisėtų priežasčių;
• Teisė perkelti. Perkleti Bendrovei pateiktus duomenis;
• Teisė nesutikti. Bet kuriuo metu nesutikti su savo asmens duomenų tvarkymu, kai toks tvarkymas vykdomas viešo intereso labui arba tvarkyti duomenis būtina siekiant teisėtų Bendrovės arba trečiosios šalies interesų, taip pat teisė nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslų, įskaitant profiliavimą;
• Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Asmens duomenų saugojimo laikotarpis
MB „Agnės salsa“ asmens duomenis saugo toliau nurodytą laikotarpį:
• Log (IT sistemų įrašų) duomenys – iki 6 mėn.
• Duomenys susiję su analitika – netrukus po gavimo šie duomenys yra anonimizuojami. Analitikos duomenys renkami automatiškai lankantis Svetainėje.
• Asmens duomenys naudojami rinkodarai – 1 metai. Kiekvienais metais sutikimai dėl tiesioginės rinkodaros bus atnaujinami.
• Asmens duomenys naudojami prekių apmokėjimui – 10 metų.

Slapukai ir Svetainės analizė
Slapukai – tai maži failai, išsaugomi Svetainės lankytojų naršyklėje ir/arba galiniame įrenginyje. Jie saugo informaciją, pavyzdžiui, susijusią su pageidaujama kalba ar svetainės nustatymais. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainių veikimą, leidžia stebėti lankymosi interneto svetainėse trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainių lankytojų skaičių.
Bendrovė naudoja funkcinius slapukus, be kurių Svetainė nebūtų tokia funkcionali bei statistinius, analitinius ir rinkodarinius slapukus. Pastarieji bus naudojami tik gavus išankstinį Svetainės lankytojų sutikimą (Reglamento 6 str. 1 d. (a)).
Daugiau informacijos apie slapukus adresu: http://www.allaboutcookies.org
Bendrovės Svetainėje yra leidžiama tam tikroms trečiosioms šalims nustatyti ir pasiekti slapukus Svetainės lankytojų kompiuteryje. Pavyzdžiui, savo internetiniame puslapyje naudojame „Google Analytics“ paslaugą, teikiamą „Google Inc.“. Ši paslauga analizuos, kaip naudojamasi Bendrovės internetiniu puslapiu bei rinks informaciją, susijusią su Svetainės lankytojų lankomais tinklalapiais, naršyklės tipu, kalbos nuostatomis, naudojama operacine sistema ir kt. Bendrovė anonimine forma gaus atitinkamus rezultatus. Svetainės lankytojų asmens duomenys nebus susieti su jų IP adresu, kadangi Bendrovė yra aktyvavusi „Google“ suteikiančią IP anonimiškumo funkciją. Tokiu atveju, slapukų naudojimui taikomos trečiųjų šalių privatumo taisyklės. Be „Google Analytics“, Bendrovė naudoja „Google“ teikiamą „DoubleClick“ paslaugą, kuri naudojama siekiant individualizuoti reklamas Svetainėms lankytojams pagal jų interesus. Tuo pačiu tai leidžia Bendrovei sumažinti tų pačių Svetainės lankytojams rodomų reklamų kiekį. „Google“ rinks informaciją, susijusią su Jūsų lankomais tinklalapiais, naršyklės tipu, kalbos nuostatomis, naudojama operacine sistema ir kt.
Daugiau informacijos galite rasti „Google Analytics“ paslaugų teikimo sąlygose ir „Google“ teikiamų reklamų paslaugų privatumo sąlygose.

Kontaktinė informacija
Jeigu turite klausimų, susijusių su šios svetainės pagalba tvarkomais Jūsų asmens duomenimis, susisiekite su Bendrove žemiau nurodytais būdais:
Juridinio asmens pavadinimas: MB „Agnės salsa“
Buveinės adresas: J. Baltrušaičio g. 9-134, 06145 Vilnius
Juridinio asmens kodas: 305151226
Telefono numeris: +370 68692585
El. Pašto adresas: info@agnesalsa.com